Om oss

Flaggskeppsbutiken på Drottninggatan-61 har haft samma namn i årtionden, men den nuvarande ägaren köpte den 1992 med sitt företag Thumbs Up AB.
Företaget grundades våren 1986 och hade ett par butiker i Gamla Stan och av dem finns bara en kvar idag och körs under samma namn som flaggskeppsbutiken.

Varorna var i början av företagets historia huvudsakligen köpta i Indien och vissa produkter från Pakistan, men i början av 1990-talet så ökade tillverkningen och grossistverksamhet i England så företaget fann leverantörer där och även i Holland där det fanns produkter av bra kvalitet och lågt pris.

Men med tiden så flög Paris förbi blev mest attraktiva platsen för grossistprodukter så de vände sin uppmärksamhet mot nya leverantörer där och än idag tillsammans med leverantörer i staden Prato, Italien där bolaget köper sina produkter från. I Prato har de senaste italienska design, tyger och färger för de olika säsongerna.

Affärsidén och visionen för organisationen är att leverera den senaste modet till ett överkomligt pris och hålla på att göra det utan att ändra mycket och hålla på att leverera samma kvalitet på varorna så att en expansion av verksamheten kan ske långsamt men stadigt.

Affärsverksamheten är kontrollerad av ägarfamiljen till 100% utan hjälp från någon extern organisation som banker eller riskkapitalistbolag.